mandag den 24. juni 2013

Kopkage med chokolade og hindbær

Bedst når man kan lide chokolade



















Ingredienser:

Kopkage:
100 g. mørk chokolade
100 g. mel
140 g. sukker
1 æg
1,2 dl. mælk
1 tsk. salt
150 g. hindbær
20 g. kakaopulver
1 tsk. bagepulver

Frosting:
40 g. chokolade
200 g. flormelis
50 g. smør
100 g. philedelphia
2 spsk. kakao

Sådan skal det gøres:

Step 1: Bland mel, kakao, smør, salt og bagepulver i en skål.
Step 2: Pisk æg, sukker og mælk sammen.
Step 3: Rør mælke-blandingen over melblandingen og pisk med elspisker til cremet konsistens.
Step 4: Hak chokoladen, og bland det, samt hindbær i dejen.
Step 5: Prop dejen i muffinforme, fyld den 3/4 op - sæt dem i ovnen på 200 grader i ca. 20 min.
Step 6: Pisk flormelis, kakao, smør og smøreost sammen til en cremet konsistens.
Step 7: Smelt chokoladen over vandbad og pisk det sammen med smør-blandingen.

- Frostingen sættes i køleskabet, og smøres på kagerne når de er afkølede.

Prikken over i'et:

Frysetørrede hindbær drysses over inden serveringen, et flag sættes i midten for at symbolisere sejren.

Bon appetit!



Ingen kommentarer :

Send en kommentar