søndag den 17. november 2013

Lag på lag - kagen

Bedst når noget skal fejres


Ingredienser:

Lagkagebunde (dem fra Irma)
Piskefløde
Friske hindbær (frosne kan bruges)
1 lille Toblerone
Kagecreme
Makroner
Flormelis
Frysetørrede hindbær
Hasselnødder
Kakao

Sådan skal det gøres:

Step 1: Pisk fløden og tilsæt hindbær (hindbærerne moses automatisk ved piskning)
Step 2: Pisk kagecreme og sæt på køl - minimum 20 minutter
Step 3: Smelt tobleronen og put den herefter op i den afkølede kagecreme
Step 4: Pisk nu tobleronecremen i 2-3 minutter, for at opnå den rette konsistens
Step 5: Læg nu tobleronecremen på 1.lag og herefter hindbærskummen på 2. lag
Step 6: Knus makronerne (efter behov) oven på hindbærskummen inden låget lægges på

Pynt:

Step 1: Bland flormelis med kakao og en smule varmt vand. Ingredienserne røres sammen til en tyk glasur og smøres på kagens låg
Step 2: Drys med frysetørrede hindbær, knuste makroner og hakkede hasselnødder

Prikken over i'et:

En dejlig varm kakao

Bon Appetit!

3 kommentarer :

  1. Lyder meget delikat! Tror I at man kan bruge blåbær istedet for hindbær? :)

    SvarSlet
  2. Tak for din kommentar Ansoh! Det kan du helt bestemt. Det er kun fantasien som sætter grænser :)

    SvarSlet
  3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet